Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

0
Μάθε 4 πολύ βασικά μυστικά για τέλεια νύχια όλες τις ώρες..



Γρήγορο στέγνωμα
Όταν είσαι βιαστική το στέγνωμα των νυχιών μπορεί να σου φαίνεται αιώνας. Επιτάχυνε τη διαδικασία με μία γρήγορη λύση: το παγωμένο νερό. Ρίξε κρύο νερό σε ένα μπολ, πρόσθεσε μερικά παγάκια και βούτηξε τα νύχια σου μέσα. Θα στεγνώσουν πάρα πολύ γρήγορα!


  Γρήγορο ξεβάψιμο
Όταν επίσης βιάζεσαι να ξεβάψεις τα νύχια σου ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις γρήγορα είναι να πάρεις ένα βαμβάκι και λίγο ασετόν και να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πάρε ένα κομμάτι βαμβάκι και κοψ’το σε δέκα μέρη. Βάλε ασετόν σε όλα και τοποθέτησέ τα ένα-ένα σε κάθε νύχι. Πίεσέ τα μέχρι να κολλήσουν στα νύχια σου. Σε 2 λεπτάκια βγαλ’τα και θα διαπιστώσεις ότι θα έχει αφαιρεθεί και όλο το βερνίκι από τα νύχια σου. 

Όταν το βερνίκι σου είναι πολύ λεπτό..
Αν το αγαπημένο σου χρώμα όταν το απλώνεις στο νύχι σου δημιουργεί κενά καθώς είναι πολύ λεπτή η στρώση που αφήνει πίσω του, μπορείς να βάλεις από κάτω μία στρώση από ένα λευκό βερνίκι για καλύτερο αποτέλεσμα. 

Πιο λευκά νύχια
Το να βάφεις τα νύχια σου συχνά μπορεί να επηρεάσει το φυσικό χρώμα τους. Για να έχεις συνεχώς λευκά νύχια μπορείς να τα βουτάς που και που σε χυμό λεμονιού ή να χρησιμοποιείς οδοντόκρεμα και να τα τρίβεις για λίγο. Επίσης η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα. Ζέστανε μισή κούπα νερό πριν προσθέσεις 4 κουταλιές της σούπας σόδα και 2 κουταλιές υπεροξείδιο. Βάλε το μείγμα σε ένα μπολ και βούτα τα νύχια σου μέσα για ένα λεπτό.

 http://www.faysbook.gr/site/omorfia/what-s-hot/perfect-nails-ta-4-pio-shmantika-tricks-gia-teleia-nuxia-oles-tis-ores

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...