Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

0
Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Το σώμα σου αντιμετωπίζει αλλαγές καθώς περνάμε από την μία εποχή στην άλλη. Στην πραγματικότητα έρευνες έχουν δείξει ότι οι αλλαγές στον καιρό και στην ώρα μπορεί να επηρεάσουν το σωματικό μας βάρος (προκαλώντας ή αύξηση ή μείωση βάρους) καθώς και τις ορμόνες μας. Κάνε, λοιπόν, τις 4 παρακάτω απλές αλλαγές για να βοηθήσεις το σώμα σου να προσαρμοστεί τέλεια στο Φθινόπωρο. 




1. Πάρε βιταμίνες D
Ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πολλοί είναι αυτοί που δεν παίρνουν αρκετή από τη "βιταμίνη του ήλιου". Παίρνοντας βιταμίνη D μπορεί να μη γιατρέψεις την χειμωνιάτικη κατάθλιψη αλλά θα σε βοηθήσει να αρκετά. Η D είναι επίσης πολύ σημαντική για την υγεία των κοκκάλων ενώ βοηθάει και στην καταπολέμηση ορισμένων καρκίνων, στο να χάσεις βάρος αλλά και στο να λειτουργεί καλύτερα το ανοσοποιητικό σου σύστημα. 

2. Μείνε πιστή στη γυμναστική σου
Όταν ο καιρός είναι καλός και ο ήλιος λάμπει είναι εύκολο να γυμνάζεσαι στη φύση αλλά όσο πιο πολύ πέφτει η θερμοκρασία τόσο πιο πολύ θέλεις να κουλουριαστείς στον καναπέ σου και να λιώσεις βλέποντας Sex And The City με τις ώρες. Κάνε μία προσπάθεια και φόρα τη φόρμα σου. Και θα νιώσεις καλύτερα με το βάρος σου και θα φτιάξει και η διάθεσή σου. 

3. Ανέβαινε στη ζυγαριά μία φορά την εβδομάδα
Έρευνες του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας έδειξαν ότι μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου και μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου οι άνθρωποι τείνουν να παίρνουν μισό κιλό το χρόνο. Μπορεί το μισό κιλό να σου φαίνεται λίγο αλλά ακόμα και αυτό μπορεί να οδηγήσει μελλοντικά σε μεγάλη αύξηση του βάρους σου. Για να το αποφύγεις καλό είναι να ζυγίζεσαι μία φορά την εβδομάδα.

4. Αύξησε τους υδατάνθρακες στη διατροφή σου
Όσο μεγαλώνει η νύχτα μπορεί να αυξηθεί και η κατάθλιψή σου. Βάζοντας περισσότερους υδατάνθρακες στην καθημερινότητά σου είναι ένας τρόπος για να νιώσεις καλύτερα. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι ένα υψηλό σε υδατάνθρακες γεύμα βελτιώνει τη διάθεσή σου. 

 http://www.faysbook.gr/swma-pneyma/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7/30930-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AC%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...