Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

0
Γυαλιά aviator, τετράγωνοι λευκοί σκελετοί και φακοί «καθρέπτες».
 
 
Οι νέες τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, με τα παστέλ χρώματα και τα prints να πρωταγωνιστούν για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014. Πρόκειται για το απόλυτο αξεσουάρ που απογειώνει το style σας και προστατεύει τα μάτια από τις ακτίνες του ήλιου… Παρακάτω θα βρείτε τις νέες τάσεις της μόδας στο εξωτερικό, αλλά και το ποια γυαλιά πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.




 6 trends των γυαλιών ηλίου για την Άνοιξη
Πολυχρωμία στα γυαλιά… για καλοκαιρινή διάθεση! Οι πιο «κλασσικοί» αγοράζουν γυαλιά ηλίου με σκούρο σκελετό ή φακό π.χ. καφέ ή κλειστό μπλε, αλλά φέτος η μόδα σας αφήνει να πειραματιστείτε με την πολυχρωμία και τους φακούς – καθρέπτες. Η Άνοιξη φέρνει μαζί της τα ζωηρά και παστέλ χρώματα, που φοριούνται όλο το καλοκαίρι,και τις έντονες λεπτομέρειες. Η Burberry προχώρησε προς τους vintage χρωματισμούς, ενώ πολλοί οίκοι προτίμησαν σκελετούς με διάφορα prints, πουά και ρίγες.
Ταρταρούγα γυαλιά και το δυναμικό come back τους Τη φετινή σεζόν τα γυαλιά με ταρταρούγα σκελετό βγαίνουν από τα συρτάρια και κάνουν την πιο δυναμική επιστροφή! Διαχρονικά, αριστοκρατικά αλλά και ροκ, αποκτούν έντονες αποχρώσεις, ειδικά όσον αφορά τα Ray-Ban, ξεπερνώντας τα στανταρ χρώματα του καφέ και του μπεζ. Έτσι, κλέβουν τις εντυπώσεις στις κολεξιόν των πιο σπουδαίων σχεδιαστών, όπως είναι οι DSquared και D&G.
 
Γυαλιά ηλίου: Οι τάσεις της μόδας ανάλογα με το πρόσωπό σας
Γυαλιά με σχήμα «πεταλούδας» για την παραλίαΠρόκειται για το απόλυτο trend που θα κυριαρχήσει μέχρι και το καλοκαίρι, με τα γυαλιά ηλίου να παίρνουν σχήμα «πεταλούδας». Εναλλακτικά γυαλιά που χαρίζουν έναν αέρα «εξωτερικού» και αποτελούν την ιδανική επιλογή των γυναικών που συνδυάζουν το casual look με τη θηλυκότητα. Άλλωστε, οι φαν της Audrey Hepburn γνωρίζουν ήδη το chic στυλ που προσδίδουν τα γυαλιά σε σχήμα «πεταλούδα» στις εμφανίσεις της.
 
Λευκός σκελετός, η must τάση στο εξωτερικό Οι Chanel, Alexander McQueen, Burberry, Victoria Beckham και DKNY είπαν «ναι» φέτος στη μονοχρωμία και κυρίως στο λευκό και μαύρο χρώμα. Σε ορθογώνιο, αλλά και οβάλ σχήμα, τα γυαλιά με λευκό σκελετό συνδυάζονται, είτε με άνετα αθλητικά ρούχα και printed πουκάμισα, είτε με μια κομψή pencil φούστα.
 
Στρογγυλά 60s γυαλιά… με vintage διάθεση!Από πέρσι το καλοκαίρι, τα στρογγυλά γυαλιά, που θυμίζουν δεκαετία ‘60s, αποκτούν ξεχωριστή θέση στις βιτρίνες των καταστημάτων. Είτε με κοκάλινο, είτε με μεταλλικό σκελετό, τα στρογγυλά γυαλιά σε διάφορα χρώματα χαρίζουν ένα vintage look και ένα retro χαρακτήρα, απογειώνοντας την εμφάνισή σας. Μπορεί να μοιάζουν λίγο παλιομοδίτικα, αλλά εντοπίζονται μέσα στις νέες τάσεις των γυαλιών ηλίου για το 2014.
 
Τα γυαλιά με ξύλινο σκελετό «κερδίζουν» το εξωτερικό«Ναι» πρόκειται για μια νέα και πρωτότυπη τάση στα γυαλιά ηλίου, η οποία ανοίγει τις πόρτες σε πειραματισμούς. Ήδη στο εξωτερικό, οι ξύλινοι σκελετοί έχουν βρεθεί στο κέντρο της μόδας, είτε πρόκειται για τους χειροποίητους, είτε όχι. Πιο συγκεκριμένα, τα γυαλιά συνοδεύονται από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και δέχονται ειδική επεξεργασία, ώστε να αποκτήσουν ανθεκτική μορφή. Στην Ελλάδα, πάντως, παρόμοια εταιρεία εντοπίζεται στη Σύρο.
 
Επιλέξτε γυαλιά σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας…
Γυαλιά ηλίου: Οι τάσεις της μόδας ανάλογα με το πρόσωπό σας 
 - Στρογγυλό πρόσωπο: Τα ιδανικά γυαλιά για εσάς είναι τύπου wayfarer που «μεγαλώνουν» τις γωνίες του προσώπου και κάνουν το πιγούνι να φαίνεται πιο μικρό. Πιο συγκεκριμένα, κάθε σχέδιο με έντονες γωνίες και ορθογώνιο σκελετό είναι ικανό να φέρει την ισορροπία στο πρόσωπό σας.
 
- Μακρόστενο πρόσωπο: Για να «μετριάσετε» λίγο το μάκρος του προσώπου σας, προτιμήστε τους στρογγυλούς σκελετούς και όσα γυαλιά διαθέτουν διακοσμητικά στο πλαϊνό μέρος. Προσοχή! Το φάρδος του σκελετού δεν πρέπει να ξεπερνά το πρόσωπό σας. Αλλιώς, θα πετύχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.
 
- Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: Τα έντονα ζυγωματικά στα μάγουλα και το φαρδύ μέτωπο απαιτούν γυαλιά σε σχήμα “cat eye”. Τα συγκεκριμένα θα χαρίσουν τη ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου σαγονιού και παράλληλα, θα περιορίσουν το μέτωπό σας. Με άλλα λόγια, αγοράστε γυαλιά ηλίου με έντονες εξωτερικές κάτω γωνίες και στρογγυλεμένες πάνω άκρες ή κατευθυνθείτε προς τα διάσημα aviator.
 
- Τετράγωνο πρόσωπο: Για να περιορίσετε την «αυστηρότητα» του πρόσωπου σας, χρειάζεστε γυαλιά με στρογγυλό σχήμα. Καλό είναι, δηλαδή, να αγοράσετε γυαλιά με οβάλ σκελετό ή ένα άλλο σχέδιο με στρογγυλεμένες άκρες. Ακόμα και το στυλ «γάτας» θα σας κολακεύει!
 
- Οβάλ πρόσωπο: Εάν έχετε οβάλ πρόσωπο, είστε από τους τυχερούς, καθώς σας πηγαίνουν σχεδόν τα πάντα! Βέβαια, η τέλεια πρόταση βρίσκεται στα υπερμεγέθη γυαλιά που θα χαρίσουν πλάτος στο οβάλ πρόσωπό σας
 
 http://www.tsekouratoi.gr/2014/05/blog-post_3083.html
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...