Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

0
Το ξύρισμα των ποδιών είναι μία διαδικασία που έχεις μάθει να κάνεις γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή. Αν θέλεις μετά το ξύρισμα τα πόδια σου να είναι υπέροχα και απαλά καλό είναι να ακολουθήσεις την παρακάτω απλή διαδικασία. 
Πριν ξεκινήσεις το ξύρισμα άφησε τα πόδια σου να μουλιάσουν στο νερό για τουλάχιστον 3 λεπτά έτσι ώστε να μαλακώσει η τρίχα. Η καλύτερη στιγμή να ξυριστείς είναι στο τέλος του ντους. 

Χρησιμοποίησε χλιαρό νερό και όχι πολύ καυτό καθώς αυτό θα ξηράνει την επιδερμίδα σου. 

Κάνε απολέπιση στην επιδερμίδα σου με ένα scrub. Πολλές γυναίκες παραλείπουν αυτό το βήμα αλλά καλό είναι να μην το ξεχνάς διότι με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και κάνεις ένα πιο καλό και πιο “κόντρα” ξύρισμα. 

Βάλε αφρό ξυρίσματος στα πόδια σου ή σαπουνάδα και ξεκίνησε το ξύρισμά σου από τους αστραγάλους προς τα πάνω. Μην ξεχνάς το πίσω μέρος των γονάτων σου. Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα καλό είναι να ψάξεις να βρεις κάποιο ξυραφάκι που να είναι πιο φιλικό για τη δική σου επιδερμίδα. Έρευνες έχουν δείξει πως γυναίκες που νόμιζαν ότι είχαν ευαίσθητο δέρμα απλά χρησιμοποιούσαν το λάθος ξυραφάκι. 

Στο τέλος ενυδάτωσε τα πόδια σου έτσι ώστε να διατηρούνται απαλά με μία κρέμα σώματος ή με ένα λαδάκι το οποίο δεν περιέχει αλκοόλ και είσαι έτοιμη. 

http://www.faysbook.gr/2014051225818/site/omorfia/step-by-step/25818-pws-na-apokthseis-apaa-podia-mexri-to-kaokairi.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...