Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

0
Μπορεί οι '50 αποχρώσεις του γκρι' να είναι ένα από τα μεγαλύτερα best sellers της χρονιάς αλλά σύμφωνα με έρευνες η συγκεκριμένη τριλογία, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε ανθρώπους!








Βάζει σε κίνδυνο τις ζωές πολλών γυναικών
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, το βιβλίο βάζει σε κίνδυνο τις ζωές πολλών γυναικών! Με ποιους τρόπους;
 
1. Ο Κρίστιαν Γκρέυ παρακινεί τις γυναίκες ηλικίας 18-24 να κάνουν σεξ με πολλούς άνδρες
 
2. Προτρέπει τον αλκοολισμό
 
3. Προωθεί τις γυναίκες προς την ανορεξία
 
4. Δημιουργεί ένα πρότυπο αρρωστημένων σχέσεων

Υπάρχει αύξηση σεξουαλικών μεταδιδόμενων ασθενειών σε ηλικίες άνω των 50
Σύμφωνα με τη διάσημο γιατρό Σαρλότ Τζόουνς, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει βοηθήσει με τον τρόπο του στην αύξηση των μεταδιδόμενων νοσημάτων σε ηλικίες άνω των 50 (γονόρροια, σύφιλη). Ο λόγος είναι πως το βιβλίο σου δίνει σεξουαλική αυτοπεποίθηση ακόμα και αν την είχες χάσει πριν αρκετά χρόνια, προσπαθώντας να κάνεις σεξ χωρίς προφύλαξη.

Είναι πηγή έρπη
Βέλγος καθηγητής πήγε σε βιβλιοθήκη προκειμένου να ελέγξει σε μικροσκόπιο, το συγκεκριμένο αλλά και άλλα δημοφιλή βιβλία και αυτό που ανακάλυψε είναι σοκαριστικό. Όλα τα βιβλία βγήκαν θετικά σε ίχνη κοκαίνης, ενώ το '50 αποχρώσεις του γκρι' είχε επιπλέον ίχνη έρπη!

Έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις χειροπέδων
Το να αυξηθούν οι πωλήσεις χειροπέδων δεν αποτελεί αρνητικό παράγοντα, αλλά όταν αυξάνονται δραματικά τα ατυχήματα με χειροπέδες, τότε εκεί υπάρχει πρόβλημα! Από το 2010 μέχρι σήμερα, οι πυροσβέστες στο Λονδίνο έχουν σώσει 79 ανθρώπους που είχαν παγιδυτεί σε περίεργες φάσεις εξαιτίας των χειροπέδων που φορούσαν, αναπαριστάνοντας σκηνές από το διάσημο βιβλίο.

Έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις σχοινιού
Οι μαγαζάτορες τονίζουν πως η αύξηση στις πωλήσεις σχοινιών είναι χωρίς προηγούμενο και οφείλεται 100% στο συγκεκριμένο βιβλίο!!

Γεννιούνται περισσότερα μωρά
Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι '50 αποχρώσεις' έχουν κάνει τους ανθρώπους πιο ευάλωτους και απρόσεκτους στο σεξ, δημιουργώντας πιο συχνά τις συνθήκες για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Άντε να εξηγήσεις μεθαύριο στο παιδάκι σου πως γεννήθηκε εξαιτίας μίας kinky βραδιάς μεταξύ του μπαμπά και της μαμάς, πόσο μάλλον οτι γεννήθηκε εξαιτίας ενός βιβλίου και των kinky ιδεών που πρεσβεύει.

Οι σύζυγοι παθαίνουν κρίσεις πανικού
Τα περιστατικά φρικαρισμένων συζύγων συνεχίζονται καθώς κάποιοι άνδρες απ'ότι φαίνεται δε μπορούν να αντέξουν το προσηλυτισμένο διάβασμα των γυναικών τους που παθιάζονται τόσο πολύ με τον γοητευτικό Κριστιάν, που δεν αποχωρίζονται το βιβλίο ούτε λεπτό από  πλάι τους.

Η αγγλική γραμματική θρηνεί
Η διάσημη λέξη 'later' μετατρέπεται σε 'laters baby' μέσα στο βιβλίο κάτι που κάνει τους φιλολόγους ανά τον κόσμο να φρικάρουν. Η συγκεκριμένη λέξη έγινε must παρόλο που είναι ανύπαρκτη στο αγγλικό λεξιλόγιο.

Τα διαζύγια αυξήθηκαν
Πραγματικά υπήρξε γυναίκα που κατέθεσε διαζύγιο επειδή ο άνδρας της δε μπορούσε να κάνει όλα όσα έκανε ο Κριστιάν στην Αναστέζια στο βιβλίο. Και φυσικά δεν ήταν η μόνη..Το παράδειγμά της ακολούθησαν και άλλες γυναίκες.

http://www.faysbook.gr/sxeseis-seks/%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/30561-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-50-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CF%82.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...