Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

0

Η Microsoft ανανέωσε το MSN

Η Microsoft έδωσε σήμερα μία πρόγευση από το νέο MSN, που είναι σχεδιασμένο εκ βάθρων για να ανταποκριθεί στον κόσμο των φορητών συσκευών και υπηρεσιών cloud.
Tο νέο MSN συνδυάζει premium περιεχόμενο από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, με εξατομικευμένα εργαλεία που προσφέρουν πρόσθετες δυνατότητες στον χρήστη.
 
 
 
Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στην αντίληψη ότι η γνώση και η ενημέρωση που εμπλουτίζουν τη ζωή μας, πρέπει να είναι προσβάσιμες, ανεξάρτητα από το που βρισκόμαστε ή ποια συσκευή χρησιμοποιούμε. Η νέα αυτή εμπειρία, εκτός από το διαδίκτυο, θα είναι σύντομα διαθέσιμη και σε όλες τις βασικές πλατφόρμες φορητών συσκευών (Windows, iOS and Android).
 
Το MSN συνεργάζεται με μερικές από τις καλύτερες και πιο έγκυρες πηγές, μεταξύ των οποίων οι New York Times και Wall Street Journal στις Ηνωμένες Πολιτείες, The Guardian και The Telegraph στο Ηνωμένο Βασίλειο, Le Figaro και Le Monde στη Γαλλία, καθώς και πολλών άλλων.
 
Το νέο MSN συνδυάζει ουσιαστική ενημέρωση, με τη δυνατότητα ενέργειας στον ίδιο διαδικτυακό τόπο: από εύχρηστα καθημερινά εργαλεία, όπως η λίστα για τα ψώνια, η ώρα άφιξης πτήσης και εργαλεία οικονομικής διαχείρισης, μέχρι ενσωματωμένη πρόσβαση σε δημοφιλείς διαδικτυακούς τόπους όπως το Outlook.com, Facebook, Twitter, OneNote, OneDrive και σύντομα το Skype.
 
Στο επάνω μέρος της σελίδας υπάρχει εξατομικευμένο tab που προσφέρει πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες μόνο με ένα κλικ.
Τα εργαλεία αυτά καλύπτουν 8 κατηγορίες και σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ψάξετε, να προγραμματίσετε, να πραγματοποιήσετε και να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν.
 
Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε τις θεματικές ενότητες με βάση τα ενδιαφέροντά σας, φτιάχνοντας την προσωπική σας ιστοσελίδα.
e-pcmag.gr
http://www.tvnea.com/2014/09/microsoft-msn.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...