Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

0
Πάντοτε ζήλευες τους ανθρώπους που όταν περνούν από δίπλα σου αφήνουν το δικό τους «αποτύπωμα». Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το άρωμά τους. Μα καλά, τι κάνεις λάθος και το δικό σου άρωμα εξατμίζεται πολύ γρήγορα;

Διάβασε τα παρακάτω tips και κράτα σημειώσεις:

kolwnia fa5c6

- Εφάρμοσε το άρωμα ή την κολόνια σου λίγο μετά το μπάνιο, όταν οι πόροι του σώματός σου είναι ακόμα ανοιχτοί.
- Όσο πιο ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σου τόσο περισσότερο θα διαρκέσει το άρωμά σου. Ένας τέλειος τρόπος για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα είναι να εφαρμόσεις στα σημεία που θα ψεκάσεις την κολόνια ή το άρωμά σου λίγη βαζελίνη.
- Ψέκαζε το άρωμά σου από 15 εκ. μακριά.
- Αν θες να έχει περισσότερη διάρκεια το άρωμά σου, τότε μην τρίβεις τα σημεία που το ψεκάζεις. Γιατί; Μα φυσικά γιατί όταν τρίβεις το άρωμά σου διασπώνται τα μόριά του και μειώνεται η μυρωδιά και η διάρκειά του.
- Ψέκασε το άρωμά σου στις θερμές περιοχές του σώματός σου, όπως για παράδειγμα στο λαιμό, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό του καρπού και πίσω από τα γόνατα.
- Πάρε μια μεγάλη ποσότητα βαμβακιού και ψέκασε πάνω του λίγη ποσότητα από την κολόνια ή το άρωμά σου. Τοποθέτησέ το στην ντουλάπα σου πολύ κοντά στα ρούχα σου και θα δεις πόσο θα μοσχοβολούν όταν τα φορέσεις.
- Μην αποθηκεύεις το άρωμά σου σε σημεία που το βλέπει ο ήλιος. Προτίμησε τα σκοτεινά και δροσερά μέρη. Μην το βάζεις στο ψυγείο, καθώς καταστρέφεται η σύνθεσή του. Φρόντιζε μετά από κάθε χρήση να το σφραγίζεις καλά!

http://www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/119296-tips-gia-na-diarkei-to-aroma-soy-perissotero-na-myrizeis-yperoha-oli-mera

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...