Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

0
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Με ρόλο-κλειδί στο «Κάτω Παρτάλι»Δείτε τι δήλωση η γνωστή ηθοποιός
Στα επερχόμενα επεισόδια του άκρως επιτυχημένο σήριαλ του MEGA, «Κάτω Παρτάλι», θα κάνει μια guest εμφάνιση η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η πληθωρική ηθοποιός, που απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αρκετό καιρό, επιστρέφει μ' έναν ρόλο έκπληξη στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου.

partali

Μιλώντας στο περιοδικό «TVzapping» η ίδια εξομολογήθηκε: «Είμαι τρισευτυχισμένη που λαμβάνω μέρος στο «Κάτω Παρτάλι», γιατί εκτός από το γεγονός ότι συμμετάσχω σε μια παραγωγή που μου αρέσει πολύ, νιώθω σαν να πήγα όχι σε γύρισμα, αλλά για... καφέ με πολύ αγαπημένους μου ανθρώπους, όπως τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο παίζουμε μαζί στην θεατρική παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα».

Όσο για τον ρόλο που θα υποδυθεί αποκάλυψε: «Ο ρόλος της Ζωής που παίζω είναι ιδιαίτερος καθώς είμαι στην ουσία το «δόλωμα» προκειμένου να παγιδεύσουν οι Κατωπαρταλιώτες τον Κωνσταντίνο και να τον κάνουν με τον τρόπο τους να μείνει αιωνίως στο μυστηριώδες χωριό.  Δεν θα σας πω περισσότερα γιατί θα προδώσω τη συνέχεια της ιστορίας που προβλέπεται άκρως συναρπαστική και χιουμοριστική. Το γύρισμά μας ήταν και αυτό..σουρρεαλιστικό μπορώ να πω, όπως και όλη η σειρά και το απόλαυσα πολύ».

 http://www.faysbook.gr/2014041324440/site/news/whats-hot/24440-phneoph-anastasopoyoy-me-roo-keidi-sto-katw-partai.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...