Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

0
Το να τρως πριν πας για προπόνηση μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο της επίδοσή σου αλλά μπορεί και να σε δυσκολέψει πολύ στο να πετύχεις τους στόχους σου. Δες ποια είναι η σωστή ώρα να τρως πριν την προπόνηση. 

Ασχέτως με το ποια ώρα της ημέρας επιλέγεις να γυμναστείς φρόντισε να το κάνεις δύο - τρεις ώρες μετά το φαγητό. Τρώγοντας κανονικά πριν πας για προπόνηση θα σε κάνει να νιώθεις βαριά και μπορεί να σου δημιουργήσει και πρόβλημα στο στομάχι. 

Αν έχουν περάσε πολλές ώρες από το τελευταίο σου γεύμα τότε οι ειδικοί προτείνουν να τρως ένα μικρό σνακ μία ώρα πριν την προπόνησή σου έτσι ώστε να δώσεις λίγη ενέργεια στον οργανισμό σου. Ένας συνδυασμός πρωτεϊνης και υδατανθράκων (κάτω από 200 θερμίδες) είναι ιδανικός για σνακ της τελευταίας στιγμής. 

Αν τέλος, σου αρέσει να γυμνάζεσαι το πρωί με το που ξυπνάς τότε καλό είναι να τρως ένα πολύ ελαφρύ σνακ μία ώρα πριν την προπόνησή σου και μετά να τρως κανονικό πρωινό. 

http://www.faysbook.gr/2014041824733/site/swma-pneyma/askhsh/24733-teika-posh-wra-prepei-na-perimeneis-meta-to-faghto-gia-na-gymnasteis.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...