Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

0
Θα λάμψεις στο λεπτό!


Σηκώνεσαι το πρωί για να πας στη δουλειά σου και βλέπεις πως έχεις ήδη αργήσει. Σε μία ώρα έχεις μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση και πρέπει να δείχνεις όμορφη και λαμπερή. Δε χρειάζεται να σπαταλήσεις μισή ώρα μπροστά στον καθρέφτη! Με 5 βασικά βήματα μπορείς να κάνεις ένα τέλειο πρωινό μακιγιάζ (που μπορεί να σε σώσει για την υπόλοιπη μέρα).

1.Βάλε concealer κάτω από τα μάτια για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους. Μπορείς επίσης να φωτίσεις το πάνω βλέφαρο αντί για μια ανοιχτόχρωμη σκιά.

2.Άπλωσε στο πρόσωπό σου μια πούδρα για να έχεις μια ομοιόμορφη σταθερή υφή. Αν υπάρχουν μεμονωμένα σπυράκια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το concealer.

3.Ένα ρουζ σε φυσικό χρώμα είναι ό,τι πρέπει για να τονίσεις γρήγορα το πρόσωπό σου και να του δώσεις μια πιο υγιής όψη. Μην το παρακάνεις απλά.

4.Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μια μάσκαρα. Πέρασε μια φορά τις πάνω βλεφαρίδες, δε χρειάζεται να υπερβάλεις μιας και δε ξεχνάμε πως είναι ακόμα πρωί.

5.Με ένα ροζ lip gloss θα απογειώσεις το μακιγιάζ, θα τονίσεις τα χείλη σου και θα γίνεις ακόμα πιο γοητευτική. Είσαι έτοιμη για να ξεκινήσεις τη μέρα σου!

 http://www.faysbook.gr/site/omorfia/step-by-step/ta-5-bimata-gia-ena-souper-grigoro-makigiaz-ustera-apo-prwino-xupnhma

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...