Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

0
Κάθε ηλικία έχει την κρέμα ματιών της: Ποια είναι η κατάλληλη για εσένα;Μαύροι κύκλοι, πρήξιμο, ρυτίδες… Υπάρχει το κατάλληλο προϊόν που θα δώσει τη λύση στο κάθε πρόβλημα!

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι το πιο λεπτό και ευαίσθητο του προσώπου: Οι λεπτές γραμμές, το πρήξιμο, οι μαύροι κύκλοι και η απώλεια ελαστικότητας είναι τα πιο συνηθισμένα σημάδια της ζημιάς που προκαλούν ο ήλιος, ο κακός τρόπος ζωής και η ηλικία.

Η χρήση μια κρέμας ματιών είναι αναγκαία από τα 20 και μετά. Κάθε περίοδος της ζωής σου όμως, έχει και διαφορετικές ανάγκες… Και επειδή τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από το βλέμμα σου, βρες ποια κρέμα σου ταιριάζει ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες σου και βιάσου να τη βάλεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου :

20s:  Ξεκίνησε από τώρα τη φροντίδα των ματιών σου:

Μπορεί να νομίζεις ότι είναι νωρίς, ωστόσο είσαι στην κατάλληλη ηλικία για να αρχίσεις την προληπτική αντιρυτιδική φροντίδα των ματιών σου.
Τι χρειάζεσαι;
Μια απλή, ενυδατική κρέμα ματιών με επιπλέον τονωτική και αποσυμφοριτική δράση για τη μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος.

30s: Ψάξε ένα προϊόν που θα σου χαρίσει ζωντάνια:

Μετά τα 30 οι μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες έκφρασης αρχίζουν να κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους, κυρίως μετά από ημέρες με πολύ δουλειά και ελάχιστη ξεκούραση.
Τι χρειάζεσαι;
Εκτός από την καθημερινή χρήση της ενυδατικής σου κρέμας, αναζήτησε προϊόντα σε roll-on που κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο ξεκούραστα και με περισσότερη ζωντάνια μέσα σε λίγα λεπτά.

40s: Δώσε βάση στην αντιρυτιδική δράση:

Οι ρυτίδες που οφείλονται στη μείωση της σφριγηλότητας μπορούν να ελαττωθούν με ειδικές αντιγηραντικές φόρμουλες και θεραπείες που επαναφέρουν την ελαστικότητα και σβήνουν τις ατέλειες.

 http://www.fayesbook.gr/site/omorfia/step-by-step/kathe-hlikia-exei-thn-krema-mation-ths-poia-einai-h-katallhlh-gia-esena

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...