Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

0

Αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση εσωτερικού στο Λάος συνετρίβη στον ποταμό Μεκόνγκ, με αποτέλεσμα και οι 44 επιβάτες και μέλη του πληρώματος να βρουν τραγικό θάνατο, όπως...
ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊλάνδης.

Το αεροσκάφος της Laos Airlines, που μετέφερε 39 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από την πρωτεύουσα του Λάος Βιεντιάν στην πόλη Πάξε και κατέπεσε σε απόσταση περίπου οκτώ χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο όπου επρόκειτο να προσγειωθεί.

«Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι 44 άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροσκάφος σκοτώθηκαν» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Σεκ Βαναμέτι. Μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν και πέντε Ταϊλανδοί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε τμήμα του ποταμού που ανήκει στο Λάος, κοντά στο Πάξε της επαρχίας Τσαμπασάκ η οποία βρίσκεται πάνω στα σύνορα της χώρας αυτής με την Ταϊλάνδη και την Καμπότζη.

Τηλεοπτικό κανάλι της Ταϊλάνδης έδειξε εικόνα του αεροσκάφους ATR72, μισοβυθισμένου στα νερά του ποταμού, με την ουρά κομμένη. Σε άλλο κανάλι μεταδόθηκαν εικόνες στις οποίες διακρίνονται δεκάδες σοροί στην όχθη του ποταμού.

Η Lao Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Λάος και λειτουργεί από το 1976. Διαθέτει 14 αεροσκάφη, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ελικοφόρα. Πραγματοποιεί δρομολόγια στο εσωτερικό της χώρας και λίγες διεθνείς πτήσεις, κυρίως στην Κίνα, την Καμπότζη, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και τη Σιγκαπούρη.

philenews.com
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/44_17.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...