Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

0
Αγαπημένη μου κοπέλα,
Το Μουντιάλ αρχίζει σε λίγες μέρες κι εσύ ετοιμάζεσαι να γκρινιάξεις. Κάνε υπομονή, ένας μήνας είναι.
Θα μου πεις τόση υπομονή έκανες με το πρωτάθλημα, το Champions League, το Europa League. Ωραία. Τώρα έχεις 10 λόγους να καθίσεις ήσυχα σε μια γωνίτσα του καναπέ και να παρακολουθήσεις μαζί του το Μουντιάλ.

 

Ορέστης Καρνέζης, Ελλάδα

ελλάδα 1

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας είναι από τα “ατού” του Σάντος και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα.  Οπότε καλά θα κάνεις να εύχεσαι να περάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην επόμενη φάση για να χαίρονται και τα δικά σου ματάκια.

ελλάδα 2


 Pablo Daniel Osvaldo, Ιταλία

ιταλία 2 (1)

Ο “Τζόνι Ντεπ” της Ιταλίας είναι γνωστός τόσο για τις επιτυχίες του εντός γηπέδων όσο και εκτός. Γεννημένος στην Αργεντινή, με αυτό το ιδιαίτερο στιλ ντυσίματος αγωνίζεται με τα χρώματα της Ιταλίας κι αναμένεται να προσφέρει αρκετό θέαμα.

ιταλία 4 (2)


Daniele de Rossi,  Ιταλία

ιταλία 4 (1)

Ο CapitanoFuturo, όπως τον αποκαλούν στη γείτονα χώρα αγωνίζεται στο κέντρο και αποτελεί βασικό “γρανάζι” των Αντζούρι. Ας ελπίσουμε τα μακρινά του σουτ να καταλήγουν στα δίχτυα για να πανηγυρίζεις κι εσύ μαζί του.

ιταλία 2 (2)


Sergio Ramos, Ισπανία

Ισπανία 1

Ο αμυντικός της Εθνικής Ισπανίας έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως βασικός, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που σκοράρει ειδικά στα τελευταία λεπτά. Αν δε γκρίνιαζες στο φίλο σου θα τον απολάμβανες να πανηγυρίζει στον τελικό του ChampionsLeague όπου κατέκτησε το τρόπαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης.

ισπανία 2


 Fernando Llorende, Ισπανία

ισπανία 3

Αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν σίγουρα μοντέλο. Η κάμερα φαίνεται να αγαπά τον επιθετικό της Γιουβέντους καθώς του χαρίζει πολλά πλάνα ακόμη κι όταν κάθεται στον πάγκο. Παράπονο δε θα έχεις.

ισπανία 4


Olivier Giroud, Γαλλία

γαλλία 1

Η φετινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη για τον επιθετικό της Άρσεναλ αφού το όνομά του μπλέχτηκε ουκ ολίγες φορές σε ερωτικά σκάνδαλα. Ας ευχηθούμε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του στη Γαλλία για να τον παρακολουθήσεις να σκοράρει από την γωνίτσα του καναπέ σου.

γαλλία 2


Fabian Johnson, USA

USA2 (1)

Ο γεννημένος στη Γερμανία Johnson αγωνιζόταν για χρόνια με τις Εθνικές Νέων της χώρας ενώ το 2011 αποφάσισε τελικά να φορέσει την φανέλα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

USA2 (2)


Glen Johnson, Αγγλία

αγγλία 1

Όσο περνούν τα χρόνια κι ο αμυντικός της Λίβερπουλ μεγαλώνει, τόσο η γοητεία του αυξάνει. Είναι ο πιο σέξι Άγγλος ποδοσφαιριστής και το γεγονός πως αισθάνεται αμήχανα με αυτό τον τίτλο τον κάνει περισσότερο ακαταμάχητο στις γυναίκες.

αγγλία 2


Ezequiel Lavezzi, Αργεντινή

αργεντινή 2 (1)

Η Παρί σεν Ζερμέν “έριξε” χρυσάφι στα πόδια του για να τον αποκτήσει από τη Νάπολι. Όχι κι άδικα αφού αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών της.

αργεντινή 2 (2)

Givanildo Vieira de Souza, Βραζιλία

βραζιλία 1

Ελάχιστοι τον γνωρίζουν με αυτό το όνομα. Είναι ευρέως γνωστός με το παρατσούκλι “Hulk” και καταλαβαίνεις τον λόγο. Παίζει εντός έδρας και το χειροκρότημα που θα λάβει θα είναι σίγουρα ζεστό.

βραζιλία 2

Εσύ ποιον θα υποστηρίζεις στο Μουντιάλ της Βραζιλίας?

 http://www.groov-e.gr/g-sport/30491/#

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...