Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

0
«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το αντέξω. Το θέμα δεν είναι να κάνεις ένα παιδί αλλά να μεγαλώσεις ένα παιδί», εξομολογήθηκε η δημοφιλής και κούκλα Ελληνίδα ηθοποιός...








Η Κατερίνα Λέχου μίλησε στο περιοδικό "TVΈθνος" για την παράσταση "Το Ημέρωμα Της Στρίγγλας" που πρωταγωνιστεί, τον πρόσφατο γάμο της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί.

Πόσο ρεαλιστικός είναι ο ρόλος της "Στρίγγλας - Κατερίνας";
Εάν υποθέσουμε ότι η Κατερίνα μετέρχεται όλων των μέσων προκειμένου να έχει μια δική της θέση στα πράγματα και να κάνει αυτό που επιθυμεί κι όχι αυτό που προστάζει η κοινωνία, φυσικά και είναι. Γι' αυτό παλεύουμε στη ζωή μας. Οχι απαραίτητα να πάμε αντίθετα στο ρεύμα, αλλά να υλοποιήσουμε όσα περισσότερα θέλω μας μπορούμε.
 
Εχετε ποτέ λειτουργήσει όπως η "Στρίγγλα" στη ζωή σας;
Είμαι το μεσαίο παιδί μιας οικογένειας. Λένε ότι τα μεσαία παιδιά είναι τα πιο επαναστατημένα. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει ακραίες κινήσεις. Πιστεύω στις μικρές καθημερινές επαναστάσεις και στις αντιστάσεις μας. Με αυτή την έννοια κάνω πολλά πράγματα ανατρεπτικά. Πολλές φορές εκπλήσσω και τον εαυτό μου.
 
Πότε τον εκπλήξατε τελευταία;
Η τελευταία επαναστατική κίνηση που έκανα -και απέναντι σε μένα επαναστατική- ήταν ότι παντρεύτηκα. Εξέπληξα και τον εαυτό μου, γιατί δεν είχα καμία ιδιαίτερη προδιάθεση γι' αυτό. Τα κοινωνικά δεδομένα τι λένε; Να παντρευτεί το κορίτσι, να κάνει και παιδί. Οταν το κορίτσι έχει γίνει 47 ετών και δεν έχει παντρευτεί, δεν είναι πια κορίτσι, είναι γεροντοκόρη! (γέλια) Οταν στα 47 αποφασίζεις να παντρευτείς -και με τον τρόπο που το έκανα εγώ- ήταν και για μένα μια επανάσταση απέναντι σε αυτό που νόμιζα για τον εαυτό μου.
 
Παιδιά σκέφτεστε να αποκτήσετε;
Αυτό δεν είναι επανάσταση, θα είναι θαύμα της επιστήμης! (γέλια) Οχι. Με την έννοια ότι είναι τελείως παρά φύση από ένα σημείο και μετά, κατά τη γνώμη μου. Και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το αντέξω. Το θέμα δεν είναι να κάνεις ένα παιδί αλλά να μεγαλώσεις ένα παιδί. Από κάποιο σημείο και μετά, μειώνονται οι δυνάμεις σου, γιατί όλα είναι σοφά πλασμένα σε αυτή τη γη. Τώρα εάν έχεις βοήθεια, για να το μεγαλώσεις... αλλάζει το τοπίο.
 
Μιλάτε απενοχοποιημένα για την ηλικία σας. Είστε τόσο συμβιβασμένη με τον χρόνο;
Οχι. Καθόλου. Το λέω για να το ακούω! Είναι κόλπο! Και δουλεύει! Δεν κάνω καθόλου τη γενναία! Οταν ονοματίζεις κάτι το ξορκίζεις. Το συνειδητοποιείς, το αποδέχεσαι και μετά κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Γιατί όταν αποδεχuείς μια κατάσταση τη βιώνεις με πολύ καλύτερο τρόπο.
 
Πώς βλέπετε την TV σήμερα; Τι δεν βλέπετε να συμβαίνει;
Δε βλέπω το αναγκαίο, τη μετάβαση σε μια νέα τηλεοπτική πραγματικότητα. Το να περιμένουμε να έλθουν χρήματα και να κάνουμε αυτά που κάναμε πριν από δέκα χρόνια είναι μία λύση. Το να πούμε πως έχουμε λιγότερα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε είναι η μετάβαση. Δεν έχω δει αυτή την αλλαγή. Η τηλεόραση παράγει αυτά που βλέπουμε. Που είναι πολύ περιορισμένα? Υπάρχει μια αμηχανία. Και μια κατάσταση αναμονής.

 http://www.tsekouratoi.gr/2014/06/blog-post_3015.html




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...