Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

0
Η ομορφιά είναι κάτι το οποίο μας απασχολεί καθημερινά μιας και είμαστε το ωραίο φύλο και όσο να πεις μας αρέσει να μας θαυμάζουν! Αν ωστόσο νομίζατε, ότι λόγω οικονομικής κρίσης η ομορφιά πλέον κοστίζει, κάνετε τεράστιο λάθος, μιας και ακόμα και με τα προιόντα που ήδη διαθέτετε μπορείτε να κάνετε θαύματα! Βάλτε λοιπόν τη φαντασία σας να δουλέψει και ακολουθήστε τα παρακάτω tips τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε!
1. Αν λατρεύετε το eye liner αλλά η γραμμή δεν σας βγαίνει ποτέ ίσια, σχηματίστε τη αρχικά με ένα μαλακό μολύβι και περάστε από πάνω το eye liner για να την κάνετε πιο εντονη αλλά και σταθερή!
 
2. Απλώστε μάσκα μαλλιών και κοιμηθείτε με αυτή χωρίς να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας. Την επόμενη μέρα θα είναι πιο απαλά και από... πωπουδάκι μωρού!
3. Για ένα πιο ελαφρύ μακιγιάζ, προτιμήστε μαύρο μολύβι στο πάνω βλέφαρο και το κάτω γεμίστε το με καφέ. Η αντίθεση θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και το βλέμμα πιο ζεστό!
4. Λίγο πριν εφαρμόσετε το ειδικό ψαλίδι στις βλεφαρίδες σας, περάστε το για λίγα λεπτά από καυτό νερό. Αυτομάτως το αποτελέσμα θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό!
5. Βάλτε λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Κάνει το βλέμμα πιο έντονο, φρέσκο, εντυπωσιακό και ξεκούραστο.
6. Έχετε πάντα μαζί σας ένα ειδικό σαπούνι απολύμανσης για τα χέρια. Ακόμα και στο γραφείο σας! Αποφύγετε επίσης να βάζετε τα χέρια σας στα μάγουλα ή το πηγούνι κατά τη διάρκεια της μέρας.
7. Κοιμηθείτε με τα μαλλιά σας δεμένα σε κότσο, ιδανικά πιασμένο με τσιμπιδάκια. Όταν τα λύσετε το επόμενο πρωί θα έχουν αποκτήσει φόρμα και στυλ και δε θα χρειαστεί να ασχοληθείτε καθόλου μαζί τους!
8. Χρησιμοποιήστε 2 διαφορετικά σαπούνια προσώπου. Προτιμήστε το πρωί ένα πιο ελαφρύ και λίγο πριν κοιμηθείτε ένα πιο δραστικό!
9. Περάστε την μάσκαρα και στη συνέχεια με το δάχτυλό σας σπρώξτε τις βλεφαρίδες προς τα πάνω, ώστε να ακουμπήσουν το βλέφαρο, και κρατήστε το για λίγα λεπτά! Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
10. Τέλος, όπως σίγουρα έχετε ακούσει πολλές φορές, μην ξεχνάτε ποτέ να καθαρίζετε τα πινέλα και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε. Όχι φυσικά κάθε μέρα, αλλά μία φορά την εβδομάδα θα ήταν ιδανικό!
 
Πηγή:  queen.gr
http://www.tsekouratoi.gr/2013/12/10-tips.html 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...