Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

0
Έχουμε να εξομολογηθούμε κάτι. Οι άντρες με γένια ήταν πάντα η αδυναμία μας. Και δεν εννοούμε τώρα που το 70% των αρσενικών στην Ελλάδα άφησαν μούσι, αλλά ήταν πάντα στη λίστα με τους πιο γοητευτικούς τύπους. Εντελώς ακαταμάχητοι και μυστηριώδεις, καταλάβαμε απόλυτα την Allie όταν επέστρεψε στην αγκαλιά του ξανθού γενειοφόρου Noah στο επικό Τhe Notebook!

Ίσως μας αρέσουν γιατί κάτω από τα πλούσια γένια σκεφτόμασε ότι κρύβεται ένας μποέμ τύπος, που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήρεμη ζωή μας. Δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιόμαστε γιατί μας γοητεύουν καθώς οι ερευνητές αποφάσισαν να το μελετήσουν...και έχουμε τα αποτελέσματα.
1. Tα γένια έχουν ιστορία
Αρχικά να σας ενημερώσουμε πως τα γένια, κοιτώντας την παγκόσμια ιστορία, προσδίδουν δύναμη και prestige. Από τα πρώτα χρόνια ναι, τόσο πίσω σας πάμε, υπήρξε σύμβολο, τιμής και κοινωνικού status για έναν άνδρα. Στον Μεσαίωνα το να αγγίξεις τα γένια ενός άντρα θεωρούταν προσβολή. Ο Otto ο Μέγας ορκίζοταν πάντα στα μούσια του, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος απαγόρευσε στους στρατιώτες του να έχουν γένια. Στην αρχαία Ελλάδα το μούσι ήταν σύμβολο ωριμότητας. Θα έχετε προσέξει πως ο Δίας, ο θεός των Θεών είχε μούσι σε αντίθεση με τους πιο νέους Απόλλωνα και Ερμή. Για τους Αιγύπτιους το μούσι αποτελούσε βασιλικό σύμβολο. Άρα  τη μόδα της γενιάδας πρωτολάνσαραν οι έλληνες θεοί και οι αιγύπτιοι βασιλιάδες και αυτό από μόνο του είναι σημαντικό.
 
2. Έχει καθαρό δέρμα
Εσύ μπορεί να φοβάσαι ότι κάποια ατέλεια θα προσπαθεί να κρύψει με το μούσι, αλλά μάλλον το μόνο που κρύβεται από κάτω είναι το δέρμα μωρού! Η ξηρή επιδερμίδα και η ακμή είναι πολλές φορές το αποτέλεσμα του συχνού ξυρίσματος. Συνήθως τα ξυραφάκια ερεθίζουν το δέρμα και απλώνουν βακτήρια στην περιοχή του προσώπου. Χωρίς ξυραφάκι λοιπόν... επιδερμίδα για χάδια.
 
3 . Τα μούσια διατηρούν τη νεότητά του
Το μούσι είναι πηγή νεότητας. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Southern Queensland τα αντρικά γένια μπλοκάρουν το 95% της UV ακτινοβολίας και όλες ξέρουμε πόσο επικίνδυνη είναι για το δέρμα μας. Αν και συμβουλεύουμε να φοράει πάντα το αντηλιακό του, τα γένια από μόνα τους του παρέχουν έξτρα προστασία από τον ήλιο και άρα από τις ρυτίδες που δημιουργεί.

4. Δείχνει ωριμότερος και πιο γοητευτικός
Έρευνα απέδειξε πως οι τύποι με μούσια δείχνουν μέχρι και 8 χρόνια μεγαλύτεροι από τα clean shaved παιδιά. Όταν οι ερευνητές έδειξαν σε γυναίκες μια φωτογραφία του πρίγκιπα William με μούσια όλες είπαν ότι έδειχνε 36 ετών ενώ στην πραγματικότητα είναι 31. Όπως είπαν "φαινόταν πιο ώριμος, χωρίς να δείχνει κουρασμένος".
 
5. Δείχνει να είναι ένα μάτσο αρσενικόΑκούγεται κλισέ αλλά υπάρχει επιστημονική έρευνα πίσω από αυτό. Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Evolution and Human Behavior απέδειξε πως όσες περισσότερες τρίχες στο πρόσωπο, αλλά και μαλλιά έχει ένας άντρας τόσο πιο αρρενωπός δείχνει. Άρα αν έχεις εμμονή για τους μάτσο άντρες τότε σίγουρα λατρεύεις τους τύπους που δεν έχουν ξυριστεί για 10 μέρες γιατί αυτή ακριβώς είναι η γενειάδα, που σύμφωνα με την έρευνα τρελαίνει τις γυναίκες.
 
6. Τρομάζει τους υπόλοιπους άντρες
Υπάρχει λόγος που οι γενειοφόροι γεννήθηκαν πολεμιστές. Ακόμη μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Behavioral Ecology αναφέρει πως οι αξύριστοι δείχνιυν πιο επιθετικοί από τους ξυρισμένους. Οι επιστήμονες είπαν πως το μούσι κάνει το σαγόνι του άντρα να δείχνει μεγαλύτερο και άρα πιο άγριο. Και αυτός ο συνδυασμός του καρδιά μικρού παιδιού, αλλά άγριος όταν χρειάζεται τρελαίνει τις γυναίκες.

Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/87018-5-logoi-gia-na-vgeite-rantevoy-me-antres-poy-ehoyn-moysi#ixzz2nBqlAU3R
Πηγή: http://www.tsekouratoi.gr/2013/12/6_5973.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...