Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

0
Ερεθισμένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα μετά το ξύρισμα; Μάθε τι πρέπει να κάνεις!

Αν κάθε φορά που ξυρίζεσαι το δέρμα σου ερεθίζεται, μάλλον δεν ενυδατώνεσαι σωστά.
Καλοκαίρι και ξυραφάκι πλέον έχουν γίνει συνώνυμα! Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές μετά το ξύρισμα τα πόδια μας αντί να δείχνουν λεία και απαλά είναι πιο αφυδατωμένα και ερεθισμένα.


Τι μπορείς να κάνεις;

-Μην ξυρίζεσαι ποτέ με στεγνό δέρμα!
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να ξυρίζεις τα πόδια σου βιαστικά και χωρίς να τα έχεις βρέξει. Η καλύτερη στιγμή να ξυριστείς είναι στο μπάνιο και αφού έχεις ήδη πλυθεί. Το αφρόλουτρο και το νερό θα μαλακώσουν τις τρίχες σου και θα τις κάνουν πιο αδύναμες, και έτσι το ξύρισμα θα γίνει πανεύκολη υπόθεση.

-Χρησιμοποίησε αφρό που χαρίζει ενυδάτωση στο δέρμα σου:
Μια, δυο φορές μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αφρό ξυρίσματος του αγαπημένου σου αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Επέλεξε ένα προϊόν με αλόη που θα ενυδατώσει τη επιδερμίδα σου ακόμα και την ώρα του ξυρίσματος.

-Σούπερ ενυδάτωση μετά το ξύρισμα:
Κάτι που δεν πρέπει να αμελείς! Μετά το μπάνιο σου, άπλωσε αρκετή ποσότητα ενυδατικής κρέμας ή λαδιού, για σούπερ αποτέλεσμα.
Προσοχή:Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν που δεν περιέχει οινόπνευμα!!

-Η ξηροδερμία και ο ερεθισμός καλά κρατούν...
Αν τα πόδια σου συνεχίζουν να δείχνουν αφυδατωμένα και ερεθισμένα, έχε μαζί σου την ενυδατική σου και εφάρμοσε αρκετή ποσότητα όσες φορές και αν χρειαστεί μέσα στην ημέρα.

http://www.faysbook.gr/site/omorfia/step-by-step/erethismenh-kai-afudatwmenh-epidermida-meta-to-xurisma-mathe-ti-prepei-na-kaneis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...