Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

0
Ποιο είδος γυμναστικής ταιριάζει στο σωματότυπό σουΔες τι άσκηση μπορείς να ακολουθήσεις για να βελτιώσεις τη σιλουέτα σου!

Είτε έχεις πλούσιες καμπύλες σαν της Jennifer Lopez ή πιο αθλητική σιλουέτα όπως η Cameron Diaz , μάθε τι γυμναστική πρέπει να κάνεις σύμφωνα με το σωματότυπό σου που θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τα δυνατά σου σημεία και να διορθώσει τις σωματικές σου ατέλειες.






√ Εάν διαθέτεις σωματότυπο «αχλαδιού» όπως η Jennifer Lopez, η Kim Kardashian , η Beyonce και άλλες πληθωρικές σταρ του Hollywood , τότε η καλύτερη γυμναστική είναι η αεροβική γυμναστική σε συνδυασμό με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Τα χαρακτηριστικά μιας τέτοιας σιλουέτας , είναι λεπτά χέρια και στενή πλάτη σε αντίθεση με πιο «ανοιχτή» περιφέρεια και τονισμένους γοφούς. Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία έχουν την τάση να παίρνουν εύκολα κιλά, οπότε οι ειδικοί προτείνουν πρόγραμμα γυμναστικής που βασίζεται σε πολλές επαναλήψεις με λίγα κιλά, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός και να χάσουν περισσότερες θερμίδες. Ιδανική γυμναστική θεωρείται ο διάδρομος, το ποδήλατο και το τρέξιμο που βοηθούν στη λιποδιάλυση και στοχεύουν περισσότερο στην περιοχή των ποδιών.

√ Οι γυναίκες με σωματότυπο «μήλου» έχουν περισσότερο λίπος στο πάνω μέρος του σώματος, στο στήθος, στην κοιλιά και στη μέση, ενώ τα πόδια τους είναι αδύνατα. Έχουν την τάση να χτίζουν πιο εύκολα μυς και να χάνουν ευκολότερα λίπος . Ιδανική γυμναστική θεωρείται επίσης η αεροβική , αλλά με ασκήσεις ενδυνάμωσης και πολλές εναλλαγές, έτσι ώστε να επιτευχθεί ισορροπία και συμμετρία σε όλο το σώμα. Επίσης, οι κοιλιακοί και το τρέξιμο θα βοηθήσουν να αποβάλλουν το περιττό λίπος από την περιοχή της κοιλιάς και της μέσης.

√ Ο σωματότυπος «κλεψύδρα» χαρακτηρίζεται από λεπτή μέση, πλούσιο στήθος και τονισμένους γοφούς. Το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής βασίζεται σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και λιποδιάλυσης της περιοχής των χεριών και των ποδιών, προκειμένου να διατηρήσετε την ισορροπία στο σώμα.

√ Εάν έχετε αθλητική, λεπτή σιλουέτα, χωρίς έντονες καμπύλες και τονισμένη μέση τότε ανήκετε στην κατηγορία «μολύβι». Καλύτερη γυμναστική είναι οι ασκήσεις αντίστασης με βάρη, που στοχεύουν στην περιοχή των χεριών, των γοφών και της πλάτης, προκειμένου να δώσετε όγκο και πιο γυναικεία μορφή στο σώμα σας.

http://www.faysbook.gr/site/swma-pneuma/askhsh/poio-eidos-gumnastikis-tairiazei-sto-swmatotupo-sou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...