Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

0




Γλυκά αρώματα φρεσκοψημένης ζύμης, μελιού, κανέλας, ξηρών καρπών και σοκολάτας, πρόκειται να δώσουν άλλο χρώμα στην πρώτη Παρασκευή του Δεκεμβρίου.

Αυτό γιατί, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, όλες οι πλατείες στο Ηράκλειο μυρίζουν… λουκουμάδες, που προσφέρονται δωρεάν από το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Kappa Studies και τον όμιλο Kappa Group του Θόδωρου Καλαθάκη. Πιστή στην παράδοση για προσφορά, η Kappa Studies έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να υλοποιήσει το θεσμό του «Λουκουμαδένιου Χωριού» ο οποίος σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ηράκλειο.

Οι σπουδαστές της Kappa Studies, οι Chefs και η Διοίκηση του Eργαστηρίου, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα γλυκίσματα και χαρά στους πολίτες. Ανταποκρινόμενος στην τεράστια αποδοχή της περυσινής χρονιάς, ο όμιλος Kappa Group έχει τριπλασιάσει φέτος τη συνολική προσφερόμενη ποσότητα σε λουκουμάδες. Έτσι, από τις 5.00 το απόγευμα λουκουμάδες θα προσφέρονται στις πλατείες Ελευθερίας, Κορνάρου και Λιονταριών.

Υπενθυμίζεται ότι η προσφορά σε λουκουμάδες δεν είναι τυχαία, αφού συνδέεται έντονα με την παράδοση. Κι αυτό γιατί η ημερομηνία διοργάνωσης της εκδήλωσης προσφοράς συνδέεται με τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα του Τρυπιοτηγανά, αλλά και τοn εορτασμό του Αγίου Νικολάου, όπου παραδοσιακά παρασκευάζονται λουκουμάδες και αρχίζει επίσημα η προετοιμασία για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Πηγή: http://www.creteplus.gr/news/oi-plateies-tou-irakleiou-tha-gemisoun-loukoumades-70277.html



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...