Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

0
Βήμα-Βήμα: Πώς να κάνεις ένα απλό, καθημερινό χειμωνιάτικο μακιγιάζΜιας και ο καιρός κρυώνει ήρθε η ώρα να σας δείξουμε πως να κάνετε ένα απλό, καθημερινό, χειμερινό μακιγιάζ. Η beauty blogger Sinead προτείνει..














1. Ξεκίνα απλώνοντας τη βάση στο πρόσωπό σου με ένα πινέλο για κάλυψη μεγαλύτερης διάρκειας ή με τα δάχτυλά σου αν θέλεις να καλύψεις και την παραμικρή γωνία που μπορεί να σου ξεφύγει με το πινέλο.

2. Με ένα μολύβι φρυδιών γέμισε τα φρύδια σου έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά αλλά να γίνουν και πιο έντονα.

3. Πάρε μία μπεζ απαλή σκιά και με ένα πινελάκι άπλωσε λίγη στην περιοχή κάτω από τα φρύδια σου. Με το ίδιο χρώμα βάψε και τα βλέφαρά σου ενώ με μία λίγο πιο καφέ απόχρωση πέρνα την περιοχή πάνω από τα βλέφαρά σου και κάτω από τα φρύδια σου. Με μία γκρι σκιά βάψε την εξωτερική γωνία του ματιού σου (από την έξω μεριά του βλεφάρου μέχρι τη μέση του).

4. Βάλε eyeliner στο πάνω βλέφαρό σου είτε με υγρό eyeliner είτε με ένα μαύρο μολύβι ματιών. Μόλις τελειώσεις κάνε μία γραμμούλα με το eyeliner στην εξωτερική γωνία προς τα πάνω.

eyeliner

5. Βάλε μάσκαρα.

6. Με ένα σφουγγαράκι βάλε πούδρα σε όλο το πρόσωπό σου και ιδιαίτερα στην περιοχή Τ  που συνήθως γυαλίζει περισσότερο. Φρόντισε να βάζεις την πούδρα ταμποναριστά για είναι πιο καλυπτική και να κάνει καλύτερη δουλειά.

7. Άπλωσε λίγη μπρονζέ πούδρα κάτω από τα μάγουλά σου έτσι ώστε να φαίνεται ότι το πρόσωπό σου έχει καλύτερες και πιο έντονες γωνίες.

8. Βάλε στα μάγουλά σου με ένα πινέλο ρουζ σε μπορντό απόχρωση (μιας και μιλάμε για χειμερινό μακιγιάζ).

9. Όσο για τα χείλη σου, αν θέλεις κάτι απαλό και απλό για τα πρωινά βάλε ένα απαλό ροζ λιπ γλκος ενώ αν θέλεις κάτι πιο έντονο για τις βραδινές σου εμφανίσεις προτίμησε ένα σκούρο μπορντό κραγιόν.

 http://www.faysbook.gr/site/omorfia/step-by-step/bima-bima-pos-na-kaneis-ena-aplo-kathhmerino-xeimwniatiko-makigiaz

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...