Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

0
Ο κακόμοιρος Σρεκ ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς από το δάσος του Οντάριο όπου βρέθηκε σε τραγική κατάσταση απολαμβάνει πλέον την αγάπη και τη φροντίδα μιας στοργικής οικογένειας.
Το 6χρονο ημίαιμο σκυλάκι είχε βρεθεί εγκαταλειμμένο και σε ημιθανή κατάσταση με το τρίχωμά του να είναι κατάμαυρο, γεμάτο κόμπους, ενώ ήταν και εντελώς αφυδατωμένο.
Ο άνθρωπος που το βρήκε μετέφερε άμεσα το ζώο σε κέντρο προστασίας και από εκεί ξεκίνησε η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Σρεκ.
Πρώτα αφαιρέθηκε όλο το τρίχωμά του και στη συνέχεια του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μια θεραπεία για την αφυδάτωση.
Μέσα από το μαύρο, βρώμικο τρίχωμα ξεπρόβαλε ένα γλυκύτατο, αλλά πολύ φοβισμένο σκυλάκι το οποίο έδειχνε σε κάθε ευκαιρία την ευγνωμοσύνη του για εκείνους που το έσωσαν
Πλέον ο πανέμορφος Σρεκ απολαμβάνει ανανεωμένος τη θαλπωρή της νέας του οικογένειας αλλά και τη φιλία των υπόλοιπων ζώων με τα οποία συγκατοικεί.









ΠΗΓΗ: iefimerida.gr http://www.pinnokio.gr/arthro/-kare-kare-h-sygkinhtikh-metamorfwsh-anagennhsh-enos-egkataleimmenoy-skyloy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...