Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

0

Η γυναίκα πίστευε πως δεν μπορούσε να κάνει παιδί και δεν έδινε σημασία στην αύξηση του βάρους της - Δούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή, στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι...

Με ισχυρούς πόνους πήγε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ανήμερα της γιορτής του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, μια γυναίκα, η οποία όχι μόνο είχε μείνει έγκυος χωρίς να το έχει καταλάβει, αλλά είχε φτάσει και η ώρα του τοκετού!



 Η 33χρονη γυναίκα που είχε συμπληρώσει τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης της, θεωρούσε ότι το βάρος της αυξήθηκε επειδή πάχυνε! Όταν μπήκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί την έβαλαν κατευθείαν στην αίθουσα τοκετού και τελικά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 3.350 κιλών.

"Επί οκτώ χρόνια προσπαθούσαμε με το σύζυγό μου να κάνουμε ένα παιδάκι, αλλά δεν ερχόταν" - είπε στο Ράδιο Κρήτη η γυναίκα που έχοντας βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος, δεν έδωσε σημασία ούτε στις αλλαγές στο σώμα της ούτε στον - ούτως ή άλλως - άστατο γυναικολογικό κύκλο της.

Είναι χαρακτηριστικό πως η γυναίκα, ως την τελευταία στιγμή συνέχιζε να εργάζεται στην Καθαριότητα του δήμου, όπου απασχολείται. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις της χρονιάς, που αποτελεί πλέον κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία...

 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=250831&catid=6

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...