Το Τ.Ε.Ι. Κρήτης θα βραβευθεί την 21η Νοεμβρίου 2013 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες για τις δραστηριότητές του στο Πρόγραμμα ERASMUS για το έτος 2013.
Η πολυσχιδής δραστηριότητα του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στις δράσεις του προγράμματος ERASMUSοδήγησε την Επιτροπή να επιλέξει το Τ.Ε.Ι. Κρήτης ως ένα από τα τρία Ευρωπαϊκά Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης που θα βραβεύσει φέτος για τις δραστηριότητές τουςστα πλαίσια του Προγράμματος ERASMUS.

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-13 το Τ.Ε.Ι. Κρήτης κατάφερε με επιτυχία:
Να αποκτήσει το Σήμα DiplomaSupplementLabel (Παράρτημα Διπλώματος),
να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Σήματος ECTSLabel (Σύστημα Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων),
να συμπεριληφθεί στο βιβλίο των Καλών Πρακτικών για την αναμόρφωση της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ευρώπη, χάρις στα πολλά και πολύ πετυχημένα Εντατικά Προγράμματα IP-ERASMUS που διοργάνωσε,
να του ανατεθεί ο συντονισμός δύο έργων ανάπτυξης μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και
να συνεχίσει με εντατικούς ρυθμούς τις δράσειςERASMUS για την κινητικότητα φοιτητών και εκπαιδευτικού προσωπικού, με υπέρβαση των στόχων κατά 47%.

Στην εκδήλωση βράβευσης το ΤΕΙ θα εκπροσωπηθεί από τον Καθ. Ι. Καλλιακάτσο, Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συμβουλίου Ιδρύματος, τον Καθ. Ι. Βλάχο, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο του Γραφείου Διεθνών Προγραμμάτων του ΤΕΙ Κρήτης και το Δρα. G. Owens, στέλεχος του Γραφείου..

http://www.cretalive.gr/crete/view/megalh-eurwpaikh-diakrish-gia-to-t.e.i.-krhths1/121449