Koula News " Ενημέρωση, Tv News, Showbiz "

Read more

ADS2

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

0
Ακριβοπληρωμένο από κούνια είναι το μωρό του
Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί!
 
Η μικρή Βιβιέν, ακολουθώντας τα χνάρια των διάσημων γονιών της, κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Ωραία Κοιμωμένη», όπου και πρωταγωνιστεί η μητέρα της.
 
 Ο ρόλος της Βιβιέν μπορεί να είναι πολύ μικρός και η εμφάνισή της στην ταινία της Disney, να κρατά μόλις λίγα λεπτά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πληρώθηκε για αυτό και μάλιστα πολύ καλά!
 
Σύμφωνα με τα ξένα δίκτυα, η αμοιβή της την εβδομάδα έφτασε τα 3.000 δολάρια! Ποσό που την κατατάσσει στο πιο ακριβοπληρωμένο παιδάκι του Χόλιγουντ!
 
Βασισμένη σε ένα από τα πιο ωραία και αγαπημένα παραμύθια των Αδελφών Γκριμ, η μικρή Βιβιέν υποδύεται την Ωραία Κοιμωμένη σε μικρή ηλικία, ενώ στο ρόλο της διασημότερης κακιάς μάγισσας, η μητέρα της, αναμένεται να καταπλήξει.
 
Το αν θα συνεχίσει να παίρνει ρόλους σε επόμενες ταινίες που θα γυριστούν αυτό δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Το σίγουρο όμως είναι ότι αν ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική αργότερα, μπορεί να γίνει άξια διάδοχος της μητέρας της. Την ομορφιά την έχει, γιατί όχι και το ταλέντο;

Πηγή: mothersblog.gr
http://www.tsekouratoi.gr/2013/11/blog-post_2123.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...